Chlay tan is 100% natuurlijk en bio

Chlay Tan is 100 % biologisch en bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten van verschillende soort planten, kruiden, diverse soorten honing uit streken die moeilijk te bereiken zijn. De combinatie van al die ingrediënten maakt het mogelijk dat het lichaam dit maximaal kan benutten en absorberen.

Neem 1 maal per week een capsule vitamine D onder je tong in en direct daarna 2 koffie lepeltjes van Chlay Tan zodat je lichaam het maximale vitamine D absorbeert. Dagelijks minstens 2L water drinken en een wandeling maken van minstens 15 min. Neem dagelijks 1 à 2 Koffie lepeltjes; 1 liefst ‘s morgens op een lege maag en neem daarna een groot glas water. Het 2e lepeltje mag je zelf kiezen wanneer je die neemt, voor of na sporten, eten, of wanneer je vermoeid bent, voor seks slapen etc.

Ingrediënten: Diverse soorten honing uit verschillende gebergtes en bossen/wouden waaronder manuka honing, rechtstreeks vanuit Nieuw-Zeeland, met de hoogst UMF helende werking door de actieve enzymen en de MGO (werkzame stof methylglyoxal) waardes.

Gelee royal Hierbas amazon, bio noten mix , dadels, vijgen, lijnzaad, pompoenpitten, derko sesamzaad, habasawda uit de bron, chiazaad, Moringa Oleifera, guarana,bijenpollen, Moringa , godchi bessen, Gingsen panax, gember, fenegriek, peperine, tijm, oregano, variaan, curcumine, kurkuma, cacao puur,Shilajit, ceylon kaneel, aronia boerenkool, ar.bessen, veenbessen, damiana, kardemon, citroengras, saffraan, look, citroenschil, koriander, zinty rozijnen, mariadistel, Maca, boerenkool, rode biet, Tribulus, Muira puama, Triphala peterselie, Mucuna Pruriens , brandnetel, olijfblaadjes, olijfolie, Horny Goat, puur argan olie, gerstegras, hennepzaad, habercheed, bliksempowermixspice etc.

Super gezond voor het lichaam én Top booster voor je immuunsysteem, het houdt je fit en gezond, zuivert en versterkt je lichaam tegen vrije radicalen maar het heeft ook een super buitengewone geneeskrachtige werking.

Chlay Tan zit vol met verschillende antioxidanten, bijna alle vitaminen A, B1,B2,B3,B6 C, D,K …en mineralen, vezels en nog veel meer……….een topproduct!

De combinatie van en de verhouding van de verschillende soorten honing, kruiden en speciale kruiden kunnen jou tegen kanker maar ook tegen hart-en vaatziekten beschermen omdat het een bom van flavonoïden en antioxidanten bevat.

Medicinale eigenschappen door minstens ten minste 6 verschillende lactobacilli en 4 soorten bifidobacteria die beschermd werken. Het bevat ook fytonutriënten, voedingstoffen zoals caffeaat, methyl phenylethyl caffeaat en fenylethyl dimethylcaffeaat. Deze stoffen kunnen darmkanker voorkomen doordat ze enkele enzymen die hiervoor verantwoordelijk zijn uitschakelen.

Super goed tegen alle vormen van kanker en het vergroot je kans om hiervan gespaard te blijven door de dagelijkse inname van Chlay Tan.

Ideaal tegen keelontstekingen, luchtweginfecties, hoest, problemen met gewrichten, hoofdpijn, spierpijn, huidirritatie, slaapstoornissen, huid uitdroging, goed voor je hersenen en tegen reuma. Het is vocht afdrijvend, slijmoplossend etc.

Super goed voor sporters en dit product bezit de geweldige bron van natuurlijke energie; 1 van de beste energiebronnen om te sporten, herstelt en helpt om jouw spieren in een korte tijd op te bouwen door de enorme hoeveelheid proteïnen die in de kruiden zit. Verbetert je conditie en uithoudingsvermogen en geeft je veel kracht

en tevens een super geheugenbooster. Verbetert je gezichtsvermogen. Zit vol met Polyfenolen, flavonoïden tegen vrije radicalen. Dit zijn antioxidanten die je lichaam beschermen tegen bacteriën en infecties die ontstekingen veroorzaken, het helpt zelfs beschadigde cellen te herstellen. Enzymen worden geactiveerd om die cellen te herstellen waardoor het cel-herstel versnelt. Zorgt goed voor de elasticiteit van je huid, bestrijdt rimpels en celluliten, vertraagt het verouderingsproces en voorkomt tekenen van veroudering door de natuurlijke regeneratie van cellen.

Het blauwe pigment in Chlay Tan verbetert het beenmerg en ondersteunt de vorming van de rode- en witte bloedcellen. Activeert de spijsvertering en verbanding waardoor het je helpt met afvallen, het versnelt je metabolisme.

Chlay Tan heeft een ontstekingsremmende werking en is een natuurlijk antibioticum. Het werkt tegen infecties, gevoelige darmen, keelontsteking of verkoudheid.

Goed tegen hart- en vaatziekten, het gaat dichtslibben van de hartvaten tegen. Helpt cholesterol te verlagen. Gaat schimmels en groei van bacteriën tegen. Helpt je bloedspiegel te reguleren waardoor er een langzame opname is van koolhydraten. Helpt darmproblemen te voorkomen, goed voor je maag, tegen urine infecties en koorts. Doeltreffend voor het helen van brand- en snijwonden, huiduitslag, huidzweren, acne, eczeem, psoriasis, rimpels, cellulitis. Allergieën en vermoeidheid. Tegen darmproblemen door gisten, amoeben, parasieten, prikkelend darmsyndroom. Verhoogt HDL de goede cholesterol die hoge bloeddruk tegen gaat. Goed voor tandvleesaandoening, parodontitis, kraakbeenaanmaak, verstijfde gewrichten en vermindert chronische ontstekingen.

Super goed tegen stress, werkt bloeddrukverlagend, verstevigt je haar en helpt tegen haar uitval. Goed voor de ogen, verscherpt je zicht, je haren en je gehoor.

Rijk aan magnesium, ijzer, koper, kalium, zink, mangaan, seleen en proteïnen die zijn belangrijk voor de hersenen, energieproductie, stofwisseling, spier herstel, spier opbouw, helpt tanden, botten sterk en gezond te houden, koper helpt bij zuurstoftoevoer naar rode bloedcellen en voorkomt bloedarmoede en nog veel meer. Rijk aan een stof genaamd fenylalanine, wat ervoor zorgt dat je gelukkig voelt. Goed tegen depressie, verdriet, rouwproces en angststoornissen. De stof genaamd fenylalanine wordt omgezet in je lichaam tot dopamine wat zorgt voor het geluksgevoel en voor een beter concentratievermogen. Bevat ook serotonine, tyramine en anadamine, dit zijn stofjes die je blij en opgewekt maken, libido verhogend werken en het seksleven een boost geven. Hormonen en neurotransmitters in optima forma aan het werk om je goed laten voelen.

Chlay Tan helpt je bij het hebben van een goede nachtrust, je slaapt beter en dieper, ontspant je spieren en vermindert slapeloosheid

Chlay Tan heeft een reinigend vermogen, is effectief bij het elimineren van schadelijke zware metalen in het lichaam, waaronder lood. Lood is toxisch en kan gedrag- en leerstoornissen en een slechte concentratie veroorzaken, ook vooral bij kinderen. Bovendien stimuleert dit product een overvloed aan chlorofyl en beta caroteen, dit is zeer essentieel voor je huid. Zorgt voor uitroeiing en afvoeren van afvalstoffen zoals slijm en gekristalliseerde zuren, ontgift en versterkt de lever. Doordat het een sterk afweersysteem stimuleert maar ook bevordert en de weerstand verhoogt voorkom je dat schadelijke en dodelijke virussen hun gang kunnen gaan in het lichaam.

Beschermt tegen Uv-stralen en helpt dus bij het voorkomen van cel vernietiging, werkt tevens defensief tegen de effecten van radioactiviteit en vernieuwt zelfs de cellen en weefsels die beschadigd zijn. Werkt als verjongingsmiddel voor het hele lichaam.

Moedigt ook de productie van rode bloedcellen aan. Fytotherapie en wordt zelfs nog steeds als rustgevend middel gebruikt in de reguliere geneeskunde.

Het grote voordeel van Chlay Tan is dat het rustig maakt zonder dat het concentratievermogen wordt aangetast. Het coördinatievermogen en geestelijk evenwicht worden versterkt doordat Chlay Tan de aanmaak en werking van de juiste neurotransmitters reguleert.

Chlay Tan is namelijk een krachtig afrodisiacum helpt ook bij erectieproblemen en tegen een vroegtijdige zaadlozing. Het boekt succes bij mannen en vrouwen in de slaapkamer. Mensen die Chlay Tan dagelijks consumeren ervaren een groter seksueel verlangen, raken meer opgewonden én beleven een intenser orgasme.

Dit kruid stimuleert ook de hypofyse en verhoogt de productie van testosteron, wat zowel mannen als vrouwen ten goede komt en helpt wanneer je weinig zin hebt in seks. Verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de bloedtoevoer naar het genitale gebied, dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Brengt je geest tot rust en brengt je in de stemming om op je best te presteren!

Dit product draagt bij aan het verbeteren van het libido, het verhogen van het testosterongehalte, maar ook het gezond houden van de urinewegen en het verminderen van zwellingen. Kan bij mannen het aantal zaadcellen verhogen en de beweeglijkheid van het sperma verbeteren, waardoor onvruchtbaarheid minder wordt of geheel verdwijnt. Ook voor vrouwen die zwanger willen worden.

Wij claimen niks alle studies zijn gebaseerd op testimonia van onze klanten.

Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Overleg bij ziekte, medicijn gebruik, zwangerschap en borstvoeding altijd eerst met uw arts of een deskundige voordat u Chlay Tan gaat gebruiken

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
× Welcome!