Detox Bomb

Detox Bomb. Dit product wordt geleverd in poedervorm. Je maakt er een vloeibaar supplement van door het koffielepel water (mineraal) toe te voegen. Eén theelepeltje poeder leng je aan met 1 liter mineraalwater.  Start je dag met een paar slokjes op een lege maag in te nemen en daarna in kleine hoeveelheden gedurende de dag. Je kunt het ook innemen voor en na vettig eten, of voor het slapen gaan, tijdens werken etc.  

Dit gefaseerd innemen zorgt ervoor dat het maximale effect bereikt wordt om je lichaam volledig te ontgiften en te ontvetten. Alle organen, het bloed, hart, hersenen (geheugen) en zelfs je geest krijgen een boost van volledig natuurlijke wonderkrachten, die ervoor zorgen dat alle negatieve/toxische stoffen verdwijnen en uitgeschakeld worden.  Absorbeert ook veel overtollig vocht in je lichaam, het ontgast en zorgt ervoor dat het volle-en opgeblazen buikgevoel verdwijnt.  

Geeft enorm veel energie en verhoogt de weerstand van je lichaam. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en natuurlijk.  

Bevat: chlaytan thee, pure saffraan, stress killer, rozijnen, citroenschil, citroen- en limoensappen, gember, appelazijn, Ceylon kaneel, Cayennepeper, speciale bliksem honing, zemzam.  

Onderzoeken zijn gebeurd door testimoniums. Bij zwangerschap of het gebruik van medicatie raadpleeg altijd je geneesheer.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
× Welcome!